Wetenschappelijke publicaties

Neurofeedback & ADHD

Neurofeedback, waarbij gebruik wordt gemaakt van de juiste protocollen, is effectief gebleken bij de behandeling van ADHD en slaapproblemen. Wij hebben diverse gepubliceerde studies vergeleken, die de doelmatigheid en blijvende effecten van zowel SMR als SCP Neurofeedback bij cliënten met ADHD en slaapproblemen aantonen.

Depressie, rTMS & Personalized Medicine

Onderzoek toont de doeltreffendheid aan van repetitieve transcraniële magnetische stimulatie (rTMS) in combinatie met psychotherapie. Hieruit blijkt dat door het volgen van de juiste diagnostische protocollen, een gepersonaliseerd behandelplan kan worden opgesteld om positieve en blijvende effecten voor cliënten met depressie te verwezenlijken.

neuroCare Community

Onze technologie en behandelmethoden zijn gebaseerd op bewezen en wetenschappelijk ondersteunde protocollen, waaraan tientallen jaren van onderzoek op het gebied van neurotherapie vooraf gingen. Wij vinden het belangrijk om kennis te delen, zodat alle professionals werkzaam in de gezondheidszorg gebruik kunnen maken van de meest recente informatie om de beste zorg aan hun cliënten te kunnen bieden. Om neuromodulatie technieken beter te kunnen begrijpen, geeft onze community area u toegang tot vele wetenschappelijke publicaties en praktische toepassingen.