neuroCademy Veelgestelde Vragen

Hoe kom ik in Nijmegen en waar kan ik verblijven?

Nijmegen is een stad ten zuidoosten van Amsterdam (NL), dicht bij de Duitse grens. Nijmegen is goed bereikbaar via de luchthavens van Amsterdam (NL), Weeze (DE) en Düsseldorf (DE). Kijk voor meer informatie in het gedeelte over reizen en verblijf.

Hoe kom ik in München en waar kan ik verblijven?

München is een stad in het zuiden van Duitsland met goede verbindingen. Veel internationale luchthavens verzorgen directe vluchten naar München. Vanuit Frankfurt International Airport bedraagt de treinreis naar München ongeveer 3 uur. De rechtstreekse trein vanuit Berlijn doet er ongeveer 6 uur over. Kijk voor meer informatie in het gedeelte over reizen en verblijf.

Welk lesmateriaal heb ik nodig?

Bij de start van de cursus of workshop krijgt u een reader uitgereikt met daarin alle slides van de te houden presentaties. U kunt de boeken die aanbevolen worden als lesmateriaal vooraf via ons aanschaffen. De boeken zullen dan bij aanvang van de cursus of workshop voor u klaar liggen.

Is het van belang dat ik het cursusmateriaal aanschaf via neuroCademy?

De reader met de slides van alle presentaties is inbegrepen bij de cursus of workshop. U kunt overige aanbevolen boeken zelf op elk gewenst moment, bij elke gewenste verstrekker bestellen.

Door wie worden de cursussen geaccrediteerd?

De neuroCademy cursussen zijn door diverse onafhankelijke instanties geaccrediteerd. Kijk voor meer informatie in het gedeelte over accreditatie.

Hoe weet ik of de cursussen in het land waar ik woonachtig ben geaccrediteerd zijn?

Als u niet zeker weet of de cursussen geaccrediteerd zijn in het land waar u woonachtig bent, kunt u verwijzen naar de website van de accreditatieverlener (kijk hier voor een volledige lijst van organisaties). In geval van vragen kunt u ook direct contact opnemen met neuroCademy.

Waar is neuroCademy gevestigd?

De neuroCademy cursussen en workshops worden hoofdzakelijk op de locaties in München (DE) en Nijmegen (NL) verzorgd. Sommige cursussen worden wereldwijd gegeven. Voor meer informatie verwijzen wij naar de cursuskalender op deze website.

Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing op de neuroCademy workshops en cursussen?

Wilt u weten welke voorwaarden van toepassing zijn op de workshops en cursussen van neuroCademy? Lees dan onze algemene voorwaarden hier.

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

neuroCademy heeft een klachtenregeling. Klik hier voor de voorwaarden met daarin opgenomen de klachtenregeling.