Reis- en verblijfinformatie

München (Duitsland)

Nijmegen (Nederland)


neuroCademy München (DE)

Reizen naar München
München is een stad in het zuiden van Duitsland met goede verbindingen. Veel internationale luchthavens verzorgen directe vluchten naar München. Vanuit Frankfurt International Airport bedraagt de treinreis naar München ongeveer 3 uur. De rechtstreekse trein vanuit Berlijn doet er ongeveer 6 uur over. Voor reistijden en tickets kunt u terecht op de website van de Deutsche Bahn: Deutsche Bahn.

Route naar neuroCademy in München
neuroCademy is centraal gevestigd op Rindermarkt 7, vlakbij het beroemde Marienplatz gemeentehuis. Het dichtstbijzijnde trein- en metrostation is Marienplatz. Dit station heeft goede verbindingen met de stad en is slechts 2 haltes verwijderd van het Centraal Station van München (Hauptbahnhof).

Parkeren
Parkeren bij Rindermarkt 7 is lastig. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen bij Rindermarkt 5 en Rindermarkt 16. Parkeerkosten bedragen ongeveer € 3,- per uur of € 20,- per dag.

Verblijf in München

Louis Hotel - 4 sterren, naast de deur, exclusief en de eerste keus voor zakenreizen

Derag Livinghotels - 4 sterren, dichtbij, modern

Hotel Am Markt, 3 sterren speciaal aanbevolen door onze CEO

Hotel Herzog, 3 sterren, scherp geprijsd, grondig gerenoveerd en dicht bij het centrum (hanteert speciale neuroCare tarieven)

Hotel Blauerbock, 3 sterren – dichtbij, economy – standard – premium kamers

Hotel Stachus, 3 sterren - dicht bij het treinstation

Mercure München Altstadt, 3 sterren – dichtbij , degelijk en netjes

Hotel Cocoon, 3 sterren – dichtbij, trendy, budgethotel


neuroCademy Nijmegen (NL)

Reizen naar Nijmegen

Wanneer je vanuit het buitenland naar Nijmegen reist, kun je een keuze maken uit vliegveld Weeze (DE), Amsterdam (Schiphol) of Düsseldorf (DE). Luchthaven Weeze is ongeveer 30 autominuten van Nijmegen verwijderd. Vanuit Amsterdam (Schiphol) kun je via trein reizen, de reis duurt dan ongeveer 90 minuten. Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Spoorwegen.

Route naar neuroCademy in Nijmegen

Cursussen en workshops die in Nederland worden gegeven, vinden plaats bij neuroCademy aan de Bijleveldsingel 34, 6524 AD te Nijmegen. U kunt hier een routebeschrijving downloaden.

Parkeren

Direct aan de voorzijde van ons pand in Nijmegen is een grote parkeerplaats aanwezig (Wedren) waarvoor een dagkaart gekocht moet worden. Houdt er rekening mee dat een dagkaart niet geldig is wanneer u parkeert op de parkeerplaatsen aan de Bijleveldsingel.

Verblijf in Nijmegen

Hotel Manna is een alles-in-één boutique hotel met een trendy bar en top restaurant in het centrum van Nijmegen. Vanuit hotel Manna is het 3 tot 5 minuten lopen naar neuroCademy. (Als u bij uw boeking de naam neuroCademy noemt krijgt u korting op uw reservering!).

Overige suggesties:

Hotel Mercure Nijmegen Center is gelegen in het centrum van Nijmegen direct naast het treinstation. Van daaruit is het ongeveer 10 minuten lopen naar neuroCademy.

Hotel Hertogplein is een gezellig stadshotel in het centrum van Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Van daaruit is het ongeveer 5 minuten lopen naar neuroCademy.

Op deze website: Bed and Breakfast Nederland kunt u diverse B&B in Nijmegen en omgeving vinden.

Cultuur in Nijmegen

LUX-Nijmegen is een thuis voor internationale cinema, debat, theater & muziek.

Naast zes filmzalen met de mooiste, meest verrassende en belangrijkste films die in Nederland te zien zijn, biedt LUX een uitgebalanceerd programma van vlakkevloertheater, dans, muziek, spraakmakende debatten, festivals en events.

Museum Het Valkhof heeft permanente collecties  archeologie, oude en moderne kunst. Er is een uitgebreide, gespecialiseerde bibliotheek met bijbehorende leeszaal. Hier kunt u terecht voor achtergronden van de verschillende verzamelgebieden. Kijk voor meer informatie over lopende tentoonstellingen op de website: Museum Het Valkhof.