News

Productevaluatie Beter Slapen

Sinds 2004 passen we neurofeedback gericht op het Sensori-Motor Ritme (SMR) toe bij specifieke slaapproblemen, met name inslaap- en doorslaapproblemen. Een gecontroleerd onderzoek uit 2010 liet zien dat deze methode tot objectieve verbeteringen leidde, waaronder een toename van gemiddeld bijna een uur meer slaap per nacht. In principe zijn de verbeteringen van deze behandeling blijvend en zijn geen vervolgbehandelingen meer nodig. Deze methode is nu verder ontwikkeld in een thuis te gebruiken headset en bijbehorende app, waardoor deze behandeling op een meer kosteneffectieve manier kan worden toegepast, vandaar deze evaluatie. Dit onderzoek wordt in samenwerking uitgevoerd met Onderzoeksinstituut Brainclinics en neuroCare Nijmegen.
 
Meedoen aan onze evaluatie?
U kunt deelnemen aan deze training gericht op beter slapen wanneer u een verwijzing heeft van huisarts of specialist voor slaapproblemen. Door deelname kunt u naast het krijgen van een betere nachtrust, bijdragen aan een mogelijk meer kosteneffectieve behandeling van slaapproblemen. Hier vindt u meer informatie over de evaluatie.

Lees meer...

Nieuwe vestiging Eindhoven

Met trots kondigen wij de komst van onze nieuwe vestiging in Eindhoven aan.
neuroCare Nederland biedt momenteel al professionele psychologische hulpverlening aan vanuit de bestaande praktijken in Nijmegen, Den Haag, Hengelo en Groningen. Medio december 2018 zal de praktijk in Eindhoven de deuren openen voor cliënten. De praktijk is gevestigd op het adres: Fazantlaan 27, 5613 CB EINDHOVEN.

(Contact: eindhoven@neurocaregroup.com/024-7503507)

Lees meer...

Nieuwe vestigingen neuroCare Group in de VS, Australië en Nederland

De van oorsprong in Nijmegen gevestigde GGZ instelling neuroCare Group (voorheen Brainclinics Treatment) opent deze week haar veertiende vestiging wereldwijd. Recentelijk werd de samenwerking met Brain Dynamics in Groningen (o.l.v. van Ben Reitsma) en Hengelo (o.l.v. Johan Fekkes) gerealiseerd. neuroCare is gespecialiseerd in geavanceerde behandelingen, zoals magnetische hersenstimulatie bij de behandeling van depressie en neurofeedback bij de behandeling van ADHD.

Lees meer...