Nieuwe neuroCare vestiging in Nederland

Brain Dynamics Hengelo, praktijk voor psychotherapie en neuromodulatie heeft zich aangesloten bij de neuroCare Group en is hiermee de derde vestiging voor neuroCare in Nederland.

Brain Dynamics Hengelo heeft zich onlangs aangesloten bij de neuroCare Group. Hierdoor zijn er nu naast de reeds bestaande behandelcentra in Nijmegen en Den Haag, drie Nederlandse vestigingen die wetenschappelijk onderbouwde en gepersonaliseerde neuromodulatie behandelingen aanbieden. Het behandelcentrum in Hengelo, onder leiding van klinisch psycholoog en psychotherapeut Johan Fekkes, opende haar deuren in 2005. De kliniek werd in 2013 erkend als een gecertificeerde instelling voor geestelijke gezondheidszorg. 

Brain Dynamics Hengelo gaat nu verder onder de naam neuroCare Group Hengelo bv. De instelling biedt uitgebreide diagnostiek voor kinderen en volwassenen. neuroCare Hengelo heeft veel ervaring in de behandeling van kinderen met ontwikkelingsstoornissen, AD(H)D, autisme, angststoornissen en depressie. Volwassenen kunnen terecht voor behandeltrajecten bij angstproblematiek, depressie en/of persoonlijkheidsstoornissen.

Naast psychotherapie, biedt de praktijk Hengelo neurofeedback trajecten aan voor de behandeling van AD(H)D en rTMS bij therapieresistente depressie.

Brain Dynamics Hengelo is een gecertificeerde instelling voor postacademisch onderwijs op het gebied van psychotherapie

Het team van neuroCare Hengelo bestaat uit een klinisch psycholoog/psychotherapeut, drie psychotherapeuten, twee basis psychologen, een administratief medewerker en een lab specialist die verantwoordelijk is voor de diagnostiek.

U kunt hier meer informatie vinden over neuroCare Hengelo.

Ga terug