Neurostimulatie technieken in neurowetenschappelijk onderzoek
2-daagse workshop

Deze workshop is bestemd voor onderzoekers, wetenschappers en professionals werkzaam in de gezondheidszorg, die geïnteresseerd zijn in het leren toepassen van de basisprincipes van niet-invasieve hersenstimulatie, als instrument om de hersenfuncties te bestuderen en menselijk gedrag te beïnvloeden. De workshop maakt deelnemers vertrouwd met de fundamentele theoretische en praktische aspecten van niet-invasieve hersenstimulatie, waaronder vraagstukken met betrekking tot ethiek, veiligheid en huidige klinische resultaten.

Het is bekend dat niet-invasieve hersenstimulatie de hersenactiviteit moduleert bij zowel gezonde cliënten, als cliënten met neurologische of psychiatrische aandoeningen. Er kunnen fysiologische en functionele effecten worden bereikt met behulp van hersenstimulatietechnieken waarbij bepaalde taken in combinatie met beeldvormende methoden worden uitgevoerd. De kennis van niet-invasieve hersenstimulatie is van invloed op ons inzicht in de werking van de hersenen.

De workshop zal meer inzicht geven in beschikbare oplossingen. Onder begeleiding van onze specialisten, biedt deze workshop hands-on training op het gebied van Multi-Channel tES, TMS-navigation en de combinatie van non-invasieve hersenstimulatietechnieken met behulp van EEG-technologie.

Taal

Deze cursus wordt aangeboden in het Engels.

Lesmateriaal

Lesmateriaal ontvangt u op de dag van de cursus en zit inbegrepen bij de prijs. Ter voorbereiding op de cursus, kunt u zich aanmelden bij neuroLink. U krijgt dan toegang tot online leesmateriaal.

Locatie

Deze cursus wordt regelmatig aangeboden bij onze neuroCademy training centra in  München (Duitsland). Eventueel andere locaties worden vermeld bij de cursusinformatie.

Kosten

Volledige tarief: 350 EUR
Met studentenkorting: 290 EUR

*Geldt alleen voor cursussen in Nederland en Duitsland. Op andere cursuslocaties zijn mogelijk andere tarieven en voorwaarden van toepassing. Zie de cursusinformatie voor meer details.

**Inclusief lunch 

Aanmelden

Om u aan te melden voor deze cursus, klikt u op de link van de specifieke cursus in de agenda. Nadat u zich aangemeld heeft krijgt u een verzoek om online te betalen. Zodra de betaling is ontvangen, is uw plaats in de workshop gegarandeerd (onder voorbehoud van de voorwaarden van neuroCademy).


Aankomende workshops

Er zijn geen geplande evenementen.