SCP-Neurofeedback: Toepassing en nieuwe ontwikkelingen
2-daagse cursus

Deze workshop is bestemd voor wetenschappers, professionals werkzaam in de gezondheidszorg en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in de toepassing van Slow-Cortical-Potential Neurofeedback (SCP). De cursus zal betrekking hebben op de neurofysiologische principes, leertheorie, technische eisen en therapeutische toepassing. Wetenschappelijk onderlegde applicaties zullen worden gepresenteerd en besproken.Een ander doel van deze workshop, is het verzorgen van hands-on training met Neurofeedback apparatuur, waarin geleerd wordt de elektrodes correct aan te brengen en op welke wijze de ontvangen signalen te interpreteren.

Voor meer leesmateriaal, zie ons artikel over SCP-Neurofeedback. Een volledige lijst van relevante wetenschappelijke publicaties is hier te vinden.

Taal

Deze cursus wordt aangeboden in het Engels en Duits. Zie de cursuskalender voor meer informatie over de specifieke cursussen 

Lesmateriaal

Lesmateriaal ontvangt u op de dag van de cursus en zit inbegrepen bij de prijs. Ter voorbereiding op de cursus, kunt u zich aanmelden bij neuroLink. U krijgt dan toegang tot online leesmateriaal.

Locatie

Deze cursus wordt regelmatig aangeboden bij onze neuroCademy training centra in Nijmegen (Nederland) en München (Duitsland). Eventueel andere locaties worden vermeld bij de cursusinformatie.

Accreditatie

Deze cursus is momenteel niet geaccrediteerd door beroepsverenigingen in Nederland.
Voor meer informatie,stuur een e-mail aan: neurocademy@neurocaregroup.com 

Kosten

Volledige tarief: 650 EUR
Met studentenkorting: 520 EUR

*Geldt alleen voor cursussen in Nederland en Duitsland. Op andere cursuslocaties zijn mogelijk andere tarieven en voorwaarden van toepassing. Zie de cursusinformatie voor meer details.

**Inclusief lunch 

Aanmelden

Om u aan te melden voor deze cursus, klikt u op de link van de specifieke cursus in de agenda. Nadat u zich aangemeld heeft krijgt u een verzoek om online te betalen. Zodra de betaling is ontvangen, is uw plaats in de workshop gegarandeerd (onder voorbehoud van de voorwaarden van neuroCademy).


Aankomende 2-daagse SCP Neurofeedback Curcus

Er zijn geen geplande evenementen.