Neurofeedback bij ADHD en slaapproblemen
4-daagse cursus

Deze 4-daagse Neurofeedback cursus is bestemd voor wetenschappers, professionals werkzaam in de gezondheidszorg en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in de toepassing van Neurofeedback bij de behandeling van ADHD, slaapproblemen en overige indicaties. Ook wordt er aandacht besteed aan de toepassingen van Neurofeedback in de onderzoeksomgeving.

De cursus richt zich op het gebruik van QEEG in het personaliseren van de Neurofeedback behandeling en bespreekt relevante theoretische achtergronden. Onder begeleiding van onze specialisten, biedt de cursus hands-on training op basis van Neurofeedback technologie. Ook geeft de cursus instructies over de juiste interpretatie van slaapdiagnostiek, actigrafie en QEEG.

Voor meer leesmateriaal, zie hier ons recente overzichtsartikel over Neurofeedback. Een volledige lijst van wetenschappelijke publicaties is hier te vinden.

Deze cursus is gebaseerd op de internationale 36-uurs didactische Neurofeedback blauwdruk van The Biofeedback Certification International Alliance (BCIA, Board Certified in Neurofeedback). Dit didactische opleidingsprogramma is geaccrediteerd door de BCIA. Voor meer informatie, bezoek de BCIA website.

Taal

Deze cursus wordt aangeboden in het Engels en Duits. Zie de cursuskalender voor meer informatie over de specifieke cursussen.

Lesmateriaal

Lesmateriaal ontvangt u op de dag van de cursus en zit inbegrepen bij de prijs. Ter voorbereiding op de cursus, kunt u zich aanmelden bij neuroLink. U krijgt dan toegang tot online leesmateriaal.

Locatie

Deze cursus wordt regelmatig aangeboden bij onze neuroCademy training centra in Nijmegen (Nederland) en München (Duitsland). Eventueel andere locaties worden vermeld bij de cursusinformatie.

Accreditatie

Deze cursus is gebaseerd op de internationale 36-uurs didactische Neurofeedback blauwdruk van The Biofeedback Certification International Alliance (BCIA, Board Certified in Neurofeedback). Dit didactische opleidingsprogramma is geaccrediteerd door de BCIA. Voor meer informatie, bezoek de BCIA website.

Tevens is deze cursus in Nederland geaccrediteerd voor NIP neurofeedbackpsychologen en de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt).

Kosten

Volledige tarief: 1500 EUR
Met studentenkorting: 1200 EUR

*Geldt alleen voor cursussen in Nederland en Duitsland. Op andere cursuslocaties zijn mogelijk andere tarieven en voorwaarden van toepassing. Zie de cursusinformatie voor meer details.

**Inclusief lunch 

 

Aanmelden

Om u aan te melden voor deze cursus, klikt u op de link van de specifieke cursus in de agenda. Nadat u zich aangemeld heeft krijgt u een verzoek om online te betalen. Zodra de betaling is ontvangen, is uw plaats in de workshop gegarandeerd (onder voorbehoud van de voorwaarden van neuroCademy).


Aankomende 4-daagse Neurofeedback Curcus

Sydney (AU)

Neurofeedback in ADHD and insomnia: 4-day course

This 4-day course is intended for practitioners, therapists or researchers interested in applying evidence-based applications of Neurofeedback. Presenters will discuss the latest research and evidence for Neurofeedback as a therapy tool for ADHD and sleep problems, focusing on the importance of QEEG in personalising therapy programs and discussing relevant theory.
Location: neuroCare Pty Ltd. Sydney, Australia
Language: English

 Accredited by BCIA for Re-certification