neuroCare Hengelo

Sinds 15 november 2017 is Brain Dynamics Hengelo onderdeel geworden van de neuroCare Group.

NeuroCare Hengelo is een vestiging binnen de neuroCare Group voor zowel generalistische Basis GGZ als Specialistische GGZ. Het team bestaat uit een klinisch psycholoog, psychotherapeuten, psychologen, een orthopedagoog en een secretariaat. Het is een vestiging met korte lijnen waarin overleg belangrijk is.

Bij NeuroCare Hengelo staat de individuele cliënt centraal waarbij de hulpvraag uitgangspunt is.
Ook is er veel aandacht voor de omgeving van de cliënt. Vooral bij kinderen is het belangrijk om de ouders/verzorgers maar ook school bij de behandeling te betrekken.

Tegelijkertijd zijn we een moderne, innovatieve en gerenommeerde instelling die uiteenlopende nieuwe en bewezen effectieve behandelingen aanbiedt. Zo paste de instelling als een van de eerste in Nederland neurofeedback als behandelmethode (1998) toe. Daarnaast is er in de afgelopen jaren met succes een nieuwe techniek, rTMS toegepast.

Naast bovenstaande technieken biedt NeuroCare Hengelo alle gangbare psychotherapeutische behandelmogelijkheden aan. Juist de combinatie van het toepassen van innovatieve, nieuwe neuromodulatietechnieken en psychotherapie is een efficiënte en succesvolle behandeling van depressies, dwang, ADHD en autisme stoornissen gebleken

Contact:
Mitchamplein 1a
7556 SC Hengelo, Nederland

Tel: +31 (0)74 2504 669
Mail: hengelo@neurocaregroup.com

Openingstijden:
Ma - Do: 08:00 - 17:30 uur
Vrij: 08.00 - 12.00 uur