neuroCare Nederland


Waarom kiezen voor ons?

Ons multidisciplinaire team kijkt vanuit verschillende invalshoeken naar de klachten van onze cliënt en komt met een gepersonaliseerd behandelplan. Deze wijde blik wordt door vele cliënten enorm gewaardeerd; wij passen ons behandelprotocol aan op uw klachten en persoonlijke situatie.

Wij doen allereerst een uitgebreide intake om een nauwkeurig beeld te krijgen van u en uw klachten. Daarbij worden bijvoorbeeld ook zaken als slaap meegenomen. Ook tijdens uw behandeling, houden we het verloop goed in de gaten en sturen bij indien nodig. Onze persoonlijke en professionele benadering alsmede korte lijnen intern, is voor velen reden om voor neuroCare Nederland te kiezen.

Onze therapeuten zijn allen universitair+ geschoold en gedegen opgeleid in de behandelmethoden die zij toepassen. Wij zijn aangesloten bij belangrijke beroepsverenigingen zoals:

  • het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
  • de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)
  • de Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepspsychotherapie (NVGP)
  • de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP)
  • de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT)
  • de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)

Door regelmatige scholing in binnen- en buitenland, houden wij onze kennis en kunde op peil. De therapeuten wonen hiervoor intervisie- en supervisiebijeenkomsten bij, die zowel intern als extern georganiseerd worden. Alle BIG-geregistreerde therapeuten die werkzaam zijn in onze praktijk, voldoen aan de eisen die zijn vastgesteld in de beleidsregels voor herregistratie ten aanzien van de wet BIG.

Aanmeldprocedure

Tarieven en vergoedingen

Privacy

Medewerkers

Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op voor meer informatie over onze praktijk.

Reguliere behandelmethoden

Onze therapeuten zijn specialisten op het gebied van Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, behandeling van slaapproblemen, kinder- en jeugdhulpverlening.

Neurofeedback

Neurofeedback is een effectieve methode bij het behandelen van ADHD, ADD en slaapstoornissen.

rTMS

rTMS is een effectieve methode bij het behandelen van klinische depressie en OCS (Obsessieve Compulsieve Stoornis).

QEEG onderzoek

Met een kwantitatieve EEG-analyse (QEEG) kan hersenactiviteit nauwkeurig in kaart gebracht worden, om zo de symptomen van specifieke psychische problemen te kunnen definiëren.