drs. Rosalinde van Ruth

Klinisch Psycholoog BIG & Directeur Nederland

AGB code: 94-006602

In 1999 behaalde Rosalinde haar master in klinische psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna deed zij ruime werkervaring op in verschillende settingen terwijl ze de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgde en in 2006 de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog-psychotherapeut afrondde.

Ze is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van mensen met complexe depressie, angst en persoonlijkheidsstoornissen. Rosalinde is erkend lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en van de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP). Daarnaast is zij erg bedreven in de schematherapie.

In 2007 startte ze als supervisor bij Brainclinics en sinds 2016 heeft zij naast de functie van klinisch psycholoog en hoofdbehandelaar de rol van directeur neuroCare Group Nederland op zich genomen. Het volgen van een MBA msc. ondersteunt haar in haar praktijkervaring en kwaliteiten als leidinggevende.E-mail: rosalinde.vanruth@neurocaregroup.com

Ga terug